Om Kissow Kreativ design

– og lidt om mig!

Jeg hedder Lone Kissow Schmidt, og jeg driver Kissow Kreativ Design som en enkeltmandsvirksomhed. Det betyder, at du vil have den samme person, der tager sig af din opgave fra start til slut, og du vil have en jordnær og tryg kontakt gennem hele processen. Jeg lægger stor vægt på, at det arbejde, jeg leverer, giver mening for dig og din virksomhed, og derfor vil vi have en tæt dialog i hele processen fra den første idé til det færdige resultat.

Med mere end 30 års erfaring inden for grafisk produktion og online marketing kan jeg tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder design af visitkort, centermagasiner, prislister, bannere, annoncer og udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider og online medier. Hvis du har andre behov, er du velkommen til at spørge mig, da jeg sandsynligvis har arbejdet med en lignende opgave tidligere.

Jeg tror på vigtigheden af at have tryghed i samarbejdet, og derfor vil du finde mig som en ansvarsfuld, rutineret og glad person med en god portion humor. Jeg arbejder struktureret med stor kreativitet og har altid styr på mine deadlines, hvilket vil give dig tryghed i samarbejdet.

Et vigtigt mål…

Min primære opgave er at hjælpe, dig som kunde, til den bedst mulige rådgivning og støtte til annoncering, valg af brochure materiale, og div. markedsføringsopgaver.

Lad os tale om dit projekt
Send mig en besked

Skriv til mig på lone@kissow-design.dk.

Del gerne et par ord om, hvad du har brug for hjælp til. 

Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Som regel inden for max 24 timer på hverdage.