Et udpluk af mit arbejde

01

Bakke Auto

Igennem mit faste samarbejde med Bakke Auto – Esbjergs ældste bilhus – har jeg lagt den visuelle linje med ny brandprofil på ny hjemmeside, online som samtlige print/tryk opgaver og haft fingrene i alt hvad der har med BakkeAutos markedsføring at gøre.

Fra avis- og Facebook-annoncer over kataloger til layout af skiltning. Og nu glæder jeg mig til at komme igen med Bakke Autos nye bilhus som står færdigt til start 2024.

02

ByVicky

Siden ByVicky blev grundlagt den 1. juli 2015, har jeg haft glæden af at være den grafiske partner, der har været med til at forme alt lige fra logoer og annoncer til hjemmesider og facadeskilte. Derudover har jeg også løst en række ad hoc-opgaver, som er opstået gennem årene.

03

Tømrerfirmaet Jensen & Jensen

Det har været en særlig ære for mig, og flere gange har jeg haft den privilegerede opgave at udforme Jensens & Jensens grafiske materialer. Det omfatter alt fra tryksager som jobannoncer til hele serier, lige fra invitationer og bordplaner til menukort. Helt tilbage fra begyndelsen var jeg også ansvarlig for at tegne deres logo – et logo, som stadig repræsenterer Jensens & Jensens i dag.

04

Billigparfume.dk

Jeg bevægede mig for alvor ind i online universet igennem mit samarbejde med billigparfume.dk. Et spændende og meget lærerigt samarbejde. Den største del af det grafiske arbejde bestod i udarbejdelse af moduler til hjemmesiden. 

Referencer

Jeg er stolt af at have arbejdet sammen med følgende..

Lad os tale om dit projekt
Send mig en besked

Skriv til mig på lone@kissow-design.dk.

Del gerne et par ord om, hvad du har brug for hjælp til.

Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Som regel inden for max 24 timer på hverdage.